MEN'S FASHION


Versterk jouw onderneming door middel van mooie en stijlvolle beelden om te gebruiken op de website en social media van jouw bedrijf!  Klanten bestellen de laatste tijd steeds meer kleding online, hierbij is een goede website of webshop natuurlijk heel belangrijk met daarop foto's van goede kwaliteit. Wanneer je  professionele foto's laat maken, vergroot je namelijk de kans om je producten sneller te verkopen en werk je aan jouw online zichtbaarheid als merk, webshop of winkel. 


mannenmode, herenmode, winkel, webshop, merk, herenmerk, herenlabel, herenmode fotografie, model fotografie, collectie, stefan van ruijven fotografie, mannenportfolio, content laten maken, men's fashion, menswear, outfit, kleding, herenkleding

Ben jij ONDERNEMER in de HERENMODE?

Ben jij ondernemer in de herenmode en wil jij voor je kledingmerk, webshop, of winkel professionele foto's laten maken? Stefan van Ruijven Fotografie kan je hierbij helpen en gaat samen met een model op pad om voor jouw bedrijf de mooiste foto's te maken die jij kunt gebruiken voor op de website en social media van jouw bedrijf!
HOE WERKT HET?

Wanneer je via de contactbutton informatie hebt opgevraagd, zal ik je een document sturen met hierin meer informatie over de shoot. Hierin staat alles uitgelegd en staan de pakketten waaruit je kunt kiezen. Wanneer je graag een shoot zou willen boeken hebben we via telefoon of mail contact over de verdere details van de fotoshoot. Hierin bespreken we bijvoorbeeld de locatie, het model en welke outfits er gefotografeerd zullen worden. De outfits kan je via de post opsturen en zal ik na de de shoot weer retour sturen. Wanneer je een winkel hebt en je graag wilt dat ik langskom, is dit uiteraard ook mogelijk.

TIJDENS DE SHOOT

Ik ga tijdens de shoot samen met het model op pad op de afgesproken locatie, denk bijvoorbeeld aan een stad, strand, natuur, industrieel gebied etc. en we gaan hier samen mooie content voor je maken. Jij kunt dus gewoon doorgaan met de werkzaamheden van je winkel of merk, terwijl wij ondertussen foto's voor je maken. Na de shoot ontvang je van mij diverse contactbladen met hierop het materiaal wat ik gefotografeerd heb. Je kan hieruit de selectie maken die je graag zou willen hebben, deze foto's ga ik voor je fine-tunen en wanneer ze klaar zijn komen jouw kant op en kan je ze gelijk gebruiken.


Ben jij benieuwd wat ik voor jouw merk of winkel zou kunnen betekenen. Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button!


OUTRGS MEN'S FASHION

Voor het nieuwe kledingmerk OUTRGS Men's Fashion heb ik de fotografie verzorgd. OUTRGS is voor de modebewuste man die eens iets anders en meer kleurrijke kleding zou willen dragen. De prints van de overhemden van OUTRGS Men's Fashion zijn speciaal ontworpen voor het merk, verder verkopen ze knitted sweaters en t-shirts met als inspiratiebron verschillende stranden over de hele wereld. Dit is de eerste collectie die OUTRGS lanceert en ze zijn van plan een plekje te veroveren in de wereld van de herenmode met hun frisse kijk op mode. Naast de unieke designs van de items is OUTRGS zich er ook van bewust dat het beter kan in de kledingindustrie. Daarom heeft het herenmerk gekozen voor bepaalde sustainable stoffen, denk hierbij bijvoorbeeld aan 100% Organic Cotton, Lyocel™ (Tencell™) en Recycled Polyester om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu.  Wil je meer beelden zien die ik voor OUTRGS heb gemaakt? Check dan de website van dit nieuwe herenmode label via onderstaande button.

OUTRGS Men's Fashion, Organic Cotton,  Mannenmode, Herenmode, Kledinglabel, Herenlabel, New Brand, Men's Brand, Men's Fashion, Men's Wear, Sustainable, Dutch Label, Content Creator, Photography, Photographer, Fotografie, Mode, Fashion, Knitted Sweater
OUTRGS Men's Fashion, Outrageous, Mannenmode, Herenmode, Kledinglabel, Herenlabel, New Brand, Men's Brand, Men's Fashion, Men's Wear, Sustainable Fashion, Dutch Label, Content Creator, Photography, Photographer, Fotografie, Mode, Fashion, Printed ShirtFELLOWS UNITED

Voor het kledinglabel Fellows United heb ik de campagne voor de AW2021 collectie gefotografeerd. Check hieronder een aantal beelden van de campagne die ik voor Fellows United gemaakt heb.Wil je OOK FOTO'S LATEN MAKEN?


LUCKY 7 FASHION SHOOT

Voor XXL Magazine de fotografie verzorgd voor een fashion editiorial met als thema "Lucky 7". De outfits zijn van herenmode winkel Ben Borst (smoking) en Jackie O in Noordwijk. De outfits van Jackie O zijn van het herenlabel Dstrezzed. Wil je dat ik een fashion shoot voor jouw winkel of merk maak voor in een magazine? Neem dan contact met mij op.ICONIC BASICS COLLECTION

Voor het kledinglabel Fellows United heb ik de campagne gemaakt voor de Iconic Basics collectie! Deze collectie is het hele jaar door te koop bij de verschillende verkooppunten in de herenmode van Fellows United in binnen- en buitenland. 
OUTRGS

Voor OUTRGS Men's Fashion ben ik met mannelijk model Nino bij de Zandwacht geweest om deze toffe beelden te maken voor een nieuw item in hun collectie. Het grijze Punalu'u t-shirt heeft als inspiratie het Punalu'u Beach in Hawaii met zijn zwart/grijze zandstranden.SHOOT IN HET BUITENLAND?

Wil je als kledingmerk, webshop of winkel graag foto's laten maken met een internationale look? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een fotoshoot in het buitenland te boeken! Stefan van Ruijven Fotografie reist samen met een model voor je af naar de besproken bestemming om hier toffe content te maken! 

 
BOSTON TRADER

Samen met mannelijk model Alain op pad geweest om portfolio te maken. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de kleding van herenmode winkel Boston Trader in Den Haag. We hebben items gebruikt van o.a. de merken Ralph Lauren, Stone Island en MC2 Saint Barth.
FASHIOn SHOOT LEIDEN

Voor een editorial in een magazine een fashionshoot gedaan in Leiden met modellen Milou en Sam met kleding van de winkels June in Oegstgeest en Detour in Leiden. De kleding is van o.a. de volgende merken Circolo 1901, OUTRGS Men's Fashion, Lardini, Briglia 1949, Crossley en Closed.Wil je OOK FOTO'S LATEN MAKEN?

Wil je na het zien van mijn werk graag in contact komen om te zien hoe ik jou verder kan helpen met mooi beeldmateriaal? Het is een goede investering in jouw onderneming, communicatie en branding van jouw merk of winkel om deze een geweldige boost te geven! Ik stuur je graag meer informatie toe of je kan mij natuurlijk ook bereiken op onderstaande nummer.


Contact

Stefan van Ruijven Fotografie

Info@stefanvanruijven.nl

Tel: 06-46187549 

Leiden, Nederland

Kvk 61182281